1 Doe de rozijnen in een kom en bedek ze met warm water.
2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3 Fruit de groenten in 2 eetlepels olie in een sauteerpan gedurende 2 min. Voeg 1 koffielepel kerriepoeder toe, zet een deksel op de pan en laat 10 min. stoven op zacht vuur.
4 Bak, ondertussen, het gehakt in 1 eetlepel olie in een grote braadpan op een vrij hoog vuur. Roer het los met een spatel, voeg 1 koffielepel kerriepoeder toe, meng en neem van het vuur.
5 Klop de eieren los in een grote kom, voeg de yoghurt toe, de uitgelekte rozijnen, de koriander, peper en zout. Meng, voeg dan het gehakt toe en de groenten, breng op smaak met peper en zout.
6 Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg en giet er de bereiding in. Bak 30 min. in de oven.
7 Dien warm op met een slaatje met appel- of mangoblokjes.
Indische quiche met kip en juliennegroenten is een recept van Delhaize