2 Spoel en droog de binnenkant van de kwartels. Kruid de binnenkant met peper en zout. Snijd de citroen in de lengte in 4 kwarten. Vul elke kwartel met 1 takje rozemarijn, 1 laurierblad en een kwart citroen.
3 Omwikkel elke kwartel met 2 plakken spek.
4 Schil de sjalotten en snijd ze in de lengte in twee.
5 Leg de kwartels in een geoliede schotel, voeg de sjalotten, de tijm en 10 cl water toe. Kruid met peper en zout en zet 25 minuten in de oven.
6 Haal het vel van de druiven. Laat de boter zachtjes smelten in een pan. Voeg de druiven toe en kruid met peper en zout. Laat op een matig vuur gedurende 5 minuten kleuren.
7 Dresseer de kwartels en de druiven op de borden. Serveer met in de oven gebakken grenaille-aardappelen.
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven is een recept van Delhaize