Mousse van mango, gember en 4 specerijen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet het limoensap, de gember, de honing, de mangoblokjes, de 4-specerijenmengeling in poeder in een keukenrobot (of blender) en pureer de ingrediënten tot een gladde crème.
  • 2 Klop het eiwit op tot sneeuw.
  • 3 Meng voorzichtig onder de yoghurt.
  • 4 Meng de yoghurtcrème langzaam onder de mangocrème.
  • 5 Verdeel de crème over glazen of kommetjes. Zet minimum 2 uur in de koelkast.
  • 6 Versier met frambozen en muntblaadjes.

Mousse van mango, gember en 4 specerijen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept