Minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen

13
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ontdooide scampi’s. Meng met olijfolie en pili-pili. Zet apart.
  • 2 Doe de in blokjes gesneden avocado, de room, het limoensap, zout en peper in de mengbeker van de mixer. Mix tot een homogene en smeuïge saus.
  • 3 Bak de scampi’s kort goudbruin in een grote pan op vrij hoog vuur.
  • 4 Steek per 2 op lange houten prikkers.
  • 5 Dien op met de avocadobereiding als dipsaus.

Minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minismoothies van komkommer en pinchos van gemarineerde rivierkreeftjes
35 min Snack
Bekijk recept
Minibrochettes van omelet met olijven
20 min
Bekijk recept
Brochettes met meloen en banaan
35 min Voorgerecht
Bekijk recept