Halve ananas gevuld met ananasmousse

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ananassen in de lengte doormidden en bewaar de bladerkroon.
  • 2 Verwijder voorzichtig het vruchtvlees en zorg dat u niet door de schil prikt. Verwijder het harde deel in het midden.
  • 3 Leg de uitgeholde helften, verpakt in boterhamfolie, in de diepvriezer.
  • 4 Plet het ananasvlees tot een fijne puree met de rum en de suiker.
  • 5 Klop de room stijf en verwerk ze in de ananaspuree: de bereiding moet heel schuimig zijn. Zet ze 30 min. in de diepvriezer.
  • 6 Laat de kokosnoot 1 tot 2 min. lichtjes braden in een pan met antikleeflaag en blijf intussen roeren met een houten lepel.
  • 7 Verdeel de bereiding over de uitgeholde helften, bestrooi ze met kokosnoot en dien onmiddellijk op..

Halve ananas gevuld met ananasmousse is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept