Gebakken kippenhaasjes in balsamicovinaigrette

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe 2 eetlepels olie in een diepe pan en bak er de kippenhaasjes goudbruin in op vrij hoog vuur.
  • 2 Laat ondertussen de balsamicoazijn met het gehakte knoflookteentje, 3 eetlepels olijfolie en 6 cl het water sudderen gedurende 2 min. Zeef en zet opzij.
  • 3 Halveer de kerstomaten en doe ze bij in de diepe pan. Meng 2 min op hoog vuur, voeg dan de vinaigrette toe. Laat 2 min. op zacht vuur sudderen.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met het gehakte basilicum en serveer met een aardappelpuree met olijfolie.

Gebakken kippenhaasjes in balsamicovinaigrette is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginebeursjes met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergehapjes met meloen
20 min Snack
Bekijk recept
Eendenborst met balsamicovinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bio-bonensalade met balsamicovinaigrette
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept