Gemarineerde zalm, appel en venkel

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schraap de zeste van de citroen. Snij de zalm in blokjes en laat marineren in de olijfolie en citroenzeste. Kruid met peper en zout. Bewaar in de koelkast.
  • 2 Schil de appel, snij in blokjes en besprenkel met citroensap. Snij de venkel in fijne stukken en breng op smaak met witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout.
  • 3 Rooster het brood en snij het in blokjes.
  • 4 Schik alle ingrediënten op borden. Werk af met zalmeitjes en dille.

Gemarineerde zalm, appel en venkel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept