Gebakken foie gras, pastinaakmousse, cacao-chilikruiden

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaak en snij in blokjes. Kook ze in gezouten melk en mix tot een fijne puree. Kruid met peper. Meng en zet warm weg.
  • 2 Braad de sneden foie gras elke kant 1 minuut aan in een droge pan aan en giet af en toe het vet uit de pan. Controleer de gaarheid door in de foie gras te prikken.
  • 3 Schik de puree op de borden. Leg een plak ganzenlever op elk bord, besprenkel met fleur de sel en de cacao-chilikruidenmix. Versier met kervel en serveer meteen.

Gebakken foie gras, pastinaakmousse, cacao-chilikruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groentechili Met Avocadosalsa
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili Con Carne
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout Van Saucijzen En Bonen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Zoet Uientaartje
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept