1 Snij de kaas in 8 schijfjes (het geeft niet als ze uiteenvallen).
2 Snij het dikste deel van de kippenlapjes "en portefeuille" in en steek er 2 plakjes geitenkaas in. Sluit de opening met een tandenstoker.
3 Smelt de boter in een diepe pan en bak de kippenlapjes aan beide kanten goudbruin op vrij hoog vuur. Voeg vervolgens 25 cl warm water toe, het verkruimelde, halve bouillonblokje, de honing, de tijm en de in 4 gesneden abrikozen. Breng aan de kook en laat zonder deksel garen op zacht vuur gedurende 20 min. Draai de kippenlapjes halverwege de braadtijd om.
4 Verhoog dan het vuur en laat even inkoken op hevig vuur tot de saus stroperig wordt. Kruid naar smaak met peper en zout en dien onmiddellijk op. Geef er een gemengde salade bij en met kruiden gebakken aardappelen.
Kipfilets gevuld met geitenkaas en honing is een recept van Delhaize