Lasagne van groene kool en zalm

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de koolbladeren los, spoel ze af en blancheer ze 5 min. in gezouten kokend water.
  • 2 Laat ze uitlekken, dep ze droog, verwijder de nerven en hak ze fijn.
  • 3 Breng 1 l water aan de kook met het kruidentuiltje, peper en zout.
  • 4 Dompel er de zalm in onder en pocheer hem gedurende 5 min. in het kokende water.
  • 5 Laat hem uitlekken. Maak hem schoon en hak hem fijn.
  • 6 Meng de zalm met de groene kool.
  • 7 Maak de lasagne klaar in gezouten kokend water volgens de aanwijzingen van de fabrikant.
  • 8 Haal ze er één voor één uit met een schuimspaan en leg ze plat, apart, op een handdoek.
  • 9 Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C). Pel en hak de uien. Fruit ze 10 min. op een zacht vuur in de olie. 1
  • 0 Doe er de room en de saffraan bij en breng het geheel aan de kook. Roer het om 1
  • 1 Voeg er de dille, de peterselie, peper en zout aan toe. Bedek de bodem van een geoliede gratineerschotel met een beetje saus. 1
  • 2 Bouw de bereiding op door lagen lasagne af te wisselen met stukjes van de zalm/koolmengeling. 1
  • 3 Bestrooi de bovenkant met stukjes feta. Bak het gerecht 15 min. goudbruin in een warme oven. Dien het heet op.

Lasagne van groene kool en zalm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept