Aardappelkoekjes met gerookte zalm en kruidenslagroom

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de bakplaat uit. Bekleed met bakpapier en bak hierop de nog bevroren röstis in de oven in 25 min. goudbruin. Draai ze halverwege de baktijd om.
  • 2 Leg, ondertussen, 8 takjes dille opzij en knip de rest fijn. Meng in een kom met de kaas, het citroensap, peper en zout.
  • 3 Klop de room in een kom stijf en spatel er voorzichtig het kaasmengsel onder. Snij de zalm in reepjes.
  • 4 Verdeel de röstis over de borden en leg er de zalm en wat room op. Versier met een takjes dille. Dien onmiddellijk op om van het effect warm-koud te kunnen genieten

Aardappelkoekjes met gerookte zalm en kruidenslagroom is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelkoekjes met gerookte zalm
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept