1 Snijd de kipfilets in stukjes. Giet twee eetlepels arachideolie in een stoofpan, bak de stukjes kip en kruid ze met zout. Als ze eenmaal goudgeel gebakken zijn, haal ze dan uit de pan met een schuimspaan en giet de bakolie weg.
2 Roer in een kommetje de geschilde en geraspte gember, de kruiden en de gevogeltefond tot een stevig mengsel.
3 Snipper de uien, hak de look fijn en laat ze in een eetlepel arachideolie (op een matig vuur) stoven in de stoofpan. Voeg de currypasta toe en laat gedurende vijf minuten al roerend verder bakken op een hoog vuur. Voeg dan de stukken kip toe, samen met de suiker en de yoghurt. Dek het geheel af en laat gedurende 45 minuten sudderen op een laag vuur. Controleer regelmatig of er nog genoeg vloeistof in de pan zit en voeg af en toe een beetje gevogeltefond toe indien nodig. Roer regelmatig.
4 Serveer de korma met witte rijst en een komkommerslaatje met yoghurt.