Ardense forellen met tijm

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 7 - 210°C.
  • 2 Was de forellen en dep ze droog.
  • 3 Meng grof zout, peper en tijm in een diepe schaal.
  • 4 Druk de forellen aan beide kanten goed aan in dit mengsel en leg ze dan op de met bakpapier beklede ovenplaat.
  • 5 Bak ze 8 à 10 minuten aan elke kant, het vel moet knapperig zijn.
  • 6 Leg de forellen op warme borden. Sprenkel er wat olijfolie en citroensap naar smaak over. Serveer meteen.

Ardense forellen met tijm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van doperwten en peultjes met gerookte forel
Lunchgerecht
Bekijk recept
Omelet met Ardense ham
20 min
Bekijk recept