Vissoep ‘à la minute’

4
20 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalot en de look fijn. Doe een eetlepel olijfolie in een kookpan en bak de sjalot en de look al roerend gedurende vijf minuten op een matig vuur.
  • 2 Voeg de visfumet toe, net zoals de tomatensoep, het laurierblad en de saffraan. Kruid met peper. Meng en breng voorzichtig tot op het kookpunt. Laat het geheel gedurende tien minuten koken.
  • 3 Snijd net voor het opdienen de visfilets in stukken van ongeveer 3 cm. Leg de stukken vis en de scampi’s in de soep. Breng opnieuw aan de kook, dek af en zet het vuur af. Laat voorzichtig pocheren gedurende tien minuten.
  • 4 Giet de soep in voorverwarmde borden en werk af met blaadjes peterselie. Serveer vergezeld van de rouille en het brood.

Vissoep ‘à la minute’ is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept