2 Neem een rechthoekige ovenschotel en meng er 1 eetlepel olijfolie in met de honing, het sap van de halve citroen en de afgeriste tijm. Kruid met peper en zout.
3 Leg de varkenshaasjes in de marinade, wentel ze er goed in en laat 10 min. rusten. Zet het vlees in de oven en laat 35 min. bakken, bedruip regelmatig met de marinade.
4 Neem de varkenshaasjes uit de schotel en hou ze warm. Giet het braadvocht in een steelpan. Doe het sap van het blik ananas in de schotel, roer de aanbaksels los en giet ook in de steelpan. Voeg het express bindmiddel toe en breng aan de kook, laat zachtjes sudderen en breng op smaak met peper en zout.
5 Verwarm ondertussen de boter in een grote braadpan en bak er de schijven ananas goudbruin in op hoog vuur.
6 Snij de varkenshaasjes in dikke plakken en serveer meteen met de saus en de gebakken ananas. Dien op met basmatirijst.
In citroen gemarineerd varkenshaasje met gebakken ananas is een recept van Delhaize