2 Bestrooi de varkenshaasjes aan beide kanten met de specerijen. Kruid met peper en zout. Verwarm de olie in een diepe pan en bak het vlees goudbruin op vrij hoog vuur.
3 Bestrooi de varkenshaasjes aan beide kanten met de specerijen. Kruid met peper en zout. Verwarm de olie in een diepe pan en bak het vlees goudbruin op vrij hoog vuur.
4 Neem de varkenshaasjes uit de pan, leg ze in een ovenschotel en plaats de schotel in de oven.
5 Bak de groenten aan in de pan, voeg het geperste knoflookteentje toe, kruid met peper en zout en roer om. Doe er het water bij, zet een deksel op de pan en laat 15 min. sudderen op zacht vuur. Controleer de gaarheid en voeg water toe indien nodig.
6 Neem het vlees na 15 min. uit de oven. Snij het in dikke plakken en serveer het met de warme groenten. Werk eventueel af met wat tijm.
Colombo van varkenshaasje met zoete aardappelen is een recept van Delhaize