Varkensmignonnettes met pruimen

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan. Bak er de mignonnettes goudbruin in op vrij hoog vuur. Kruid met peper en zout.
  • 2 Neem ze uit de pan en stoof de in 2 gesneden (of in 4, afhankelijk van de grootte) en ontpitte pruimen in dezelfde pan. Neem ze eruit wanneer ze zacht geworden zijn, maar nog niet uiteenvallen.
  • 3 Doe de honing en de vermout in de pan, roer de aanbaksels los, voeg het bindmiddel toe en de rozemarijn. Roer en leg het vlees en de pruimen in de saus, laat nog 2 min. sudderen en breng op smaak.
  • 4 Serveer meteen met lekkere aardappelpuree.

Varkensmignonnettes met pruimen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept

Varkensmignonette met specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonnettes op z’n Brussels
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonnettes met citrussaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept