1 Meng in een kom de melk, de tijm, de kruidnagels, de sjalotten en de teentjes look. Doe er zout en peper op. Laat het wild 4 uur marineren in de marinade.
2 Saus met krenten en gedroogde abrikozen: verhit in een steelpan de olijfolie. Fruit de ui gedurende 2 minuten totdat hij glazig wordt. Doe er de kaneel, zout en peper bij. Meng goed. Doe er dan de krenten en de gedroogde abrikozen bij. Giet er een beetje water bij. Zet het deksel op de pan en laat 5 minuten stoven. Zet opzij en hou warm.
3 Smeer het vlees in met de rest van de olijfolie. Doe er zout en peper op.
4 Voorverwarm een gril.
5 Laat de moeflonsteaks gedurende 6 minuten aan elke zijde grillen totdat ze rozig zijn.
6 Wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze 10 minuten opzij.
7 Snij de mouflon in fijne sneetjes.
8 Verdeel over de borden met de abrikozensaus.
Pappardelle met everzwijn is een recept van Delhaize