Zoek
Gevulde paprika’s
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 courgettes bio
2 paprika's bio
400 g gemengd gehakt (varkens & runds) bio
1 ei bio
200 g paneermeel
250 g basmatirijst bio
2 sjalotten bio
1 blik gepelde tomaten in blokjes bio
olijfolie
peper en zout
Bereiding
1
Snij de paprika's in de lengte in twee en haal de pitjes er uit.
2
Meng het gehakt met het eitje, het paneermeel, het peper en zout en vul er de gehalveerde paprika's mee. Bak ze gaar in de oven op 180 graden.
3
Snipper een sjalot en een teentje look en stoof in wat olijfolie. Voeg er nadien de tomatenblokjes aan toe en laat sudderen.
4
Snij de courgettes in blokjes en stoof ze in olijfolie. Kook de rijst en voeg ze bij de courgettes. Bak samen op en kruid met peper en zout.
Gevulde paprika’s is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte paprika’s en charmilla
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept