Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaat in sneetjes. Schil de ui en snij er uiringen van.
  • 2 Mix de ansjovisfilets en de piquillo-pepertjes, voeg yoghurt en honing toe, kruid naar smaak met zout en Espelette-pepertjes.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200ºC. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze 3-4 min. langs elke kant in een beetje vetstof om ze goed te doorbakken. Leg 1 snede manchego op elke burger en laat 1 min. verder bakken op een zacht vuurtje om de kaas te laten smelten.
  • 4 Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Wrijf vervolgens met een halve tomaat en het knoflookteentje over de broodjes heen. Overgiet met saus. Voeg vervolgens het vlees met manchego, een tomatenschijfje, een blaadje salade en een uiring op het broodje toe. Eindig met het brood bovenop en dien meteen op.

Hamburger: De Ibérico / Manchegosaus met piquillos is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Minibrochettes van het land en uit de zee
10 min Snack
Bekijk recept
Varkenshaasje met spek, paksoi, maïs en piquillos
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeduivel met kikkererwten, snijbiet
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenfilet op z’n Baskisch met een saus van Piqui
0 min
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept