Crab Cakes

12
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pluk de blaadjes van de koriander en hak ze fijn. Snijd de rode peper overlangs doormidden, haal er de de witte draden uit en verwijder de zaadjes. Hak de witte draden fijn, samen met het wit van de lente-uitjes. Laat het krabvlees uitlekken. Meng alle ingrediënten samen met de eieren en de Worcestershire-saus.
  • 2 Strooi het paneermeel in een groot bord. Neem een grote eetlepel van het krabmengsel en leg het in het bord paneermeel. Plet het voorzichtig tot een schijfje en draai het om. Maak zo een dozijn crab cakes.
  • 3 Verwarm een scheutje olie in een grote antiaanbakpan en bak de crab cakes goudbruin aan beide kanten. Draai ze voorzichtig om zodat ze niet breken.
  • 4 Dien ze warm op met kwartjes limoen.

Crab Cakes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse cakejes
Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met romige krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stukjes komkommer gevuld met krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krabsoep (crab chowder)
30 min Voorgerecht
Bekijk recept