Jonge patrijsfilets met kriek

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad de jonge patrijsfilets op zacht vuur aan beide zijden goudbruin aan in een pan met gesmolten boter. Doe er zout en peper op.
  • 2 Giet ondertussen de kriek, de confituur, de rozemarijn en de jeneverbessen in een steelpan. Laat op matig vuur smelten en kook vervolgens op fel vuur 1/3 in. Neem de rozemarijn en de jeneverbessen eruit, doe er express bindmiddel bij en laat zachtjes sudderen.
  • 3 Giet de saus over de patrijsfilets, schraap de bakrestjes goed los en kruid af. Dien heel warm op met knolselderpuree.

Jonge patrijsfilets met kriek is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kriekensorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sabayon met Belgische kriek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept