Gnocchi in groene artisjoksaus

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 7 dl water met de TOI-bouillon aan de kook.
  • 2 Maak de artisjokken schoon: verwijder de stelen en de blaadjes onderaan, schil de onderkant, open de groene delen en besprenkel ze met citroensap alvorens ze een twintigtal minuten te koken in 5 dl bouillon met bloem en het sap van ½ citroen. Laat uitlekken en afkoelen.
  • 3 Kook de gnocchi in water met olijfolie.
  • 4 Warm de resterende 2 dl bouillon opnieuw op en meng er de fijne kruiden onder.
  • 5 Snijd de artisjokbodems in 4, verwijder de haren en voeg de stukjes bij de gnocchi. Doe er de saus over en meng.
  • 6 Bestrooi met gruyère en enkele blaadjes basilicum.

Gnocchi in groene artisjoksaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met garnalen en artisjokken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs met artisjoksaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept