Granité met champagne, aardbeien en frambozen

8
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het fruit ontdooien in een zeef. Mix het fruit fijn met de suiker.
  • 2 Verhit de coulis zachtjes in een steelpan. Laat 2 minuten pruttelen op een zacht vuurtje.
  • 3 Giet de coulis vervolgens in een grote (oven)schotel en voeg de champagne toe. Meng goed. Laat dit enkele uren opstijven in de diepvriezer.
  • 4 Net voor het serveren maak je de granité los met een vork. Verdeel de granité over de glaasjes. Werk af met wat frambozen en munt, en dien meteen op.
  • 5 Gebruik altijd een zo groot mogelijke schotel, zodat je de granité gemakkelijk kunt invriezen en losschrapen.

Granité met champagne, aardbeien en frambozen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Granité van vodka met limoen
20 min Snack
Bekijk recept
Granita van rode vruchten met porto en rode wijn
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oesters met Aziatische granité
Voorgerecht
Bekijk recept
Granité van tomaten en meloen met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept