Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Versnipper de ui en de look. Fruit ze gedurende 5 min op een zacht vuurtje in een grote gietijzeren kookpot met olie. Strooi er de bloem over, meng gedurende 1 minuut en voeg dan het bier toe. Roer alles goed door elkaar en breng aan de kook.
  • 2 Schil de wortelen en de pastinaak en snijd ze in grote stukken. Doe ze in de pot. Leg het deksel erop en laat 3 u sudderen. Check af en toe of er nog voldoende vocht in de pot is.
  • 3 Voeg het vlees, de laurierblaadjes, de tomatenpuree, het warm water en de rundsbouillon toe. Voeg ook peper en zout toe.
  • 4 Dien op met geplette aardappelen.

Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept

Gele rijst met kip en komkommersalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse noedelsoep met sesam-spekreepjes
30 min-
Bekijk recept
Kantonese kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise wraps met eendenborstfilet en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept