Zoek
Velouté met sint-jakobsnootjes
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
270 g sint-jakobsnootjes
2 potten biosoep knolselder & prei
1 nootje gezouten boter
4 eetlepels verse room
plukje kervel
Bereiding
1
Warm de soep op en mix ze fijn.
2
Snijd de sint-jakobsnootjes in kleine dobbelsteentjes en bak ze met gezouten boter goudbruin in een pan.
3
Giet de soep in diepe borden, voeg de room toe en de blokjes sint-jakobsnoot. Versier met een plukje kervel.
Velouté met sint-jakobsnootjes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsnootjes met tuinkruiden en citroendressing
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse sint-jakobsnootjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept