Velouté met sint-jakobsnootjes

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de soep op en mix ze fijn.
  • 2 Snijd de sint-jakobsnootjes in kleine dobbelsteentjes en bak ze met gezouten boter goudbruin in een pan.
  • 3 Giet de soep in diepe borden, voeg de room toe en de blokjes sint-jakobsnoot. Versier met een plukje kervel.

Velouté met sint-jakobsnootjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsnootjes met tuinkruiden en citroendressing
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse sint-jakobsnootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept