Hamburger: De Angus beef / stilton saus met whisky

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de druiven in 2, zet ze opzij. Schil de uien en snij ze in sneden. Stoof ze in een beetje boter op een zacht vuurtje en laat ze gedurende 25 min. fruiten tot wanneer ze goed gekleurd en zacht zijn.
  • 2 Maak de saus klaar: meng de whisky, de ketchup, de sojasaus, de honing, de mosterd, de Worcestershire saus en peper goed.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200ºC. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze naar smaak met een beetje vetstof op een pan op een stevig vuurt. Leg 1 fijne snede stilton en een snede cheddar op het vlees, laat 1 min. verder bakken op een zacht vuurtje om de kaas te laten smelten.
  • 4 Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Garneer de saus en de uienkonfijt. Voeg aan het stiltonvlees, de druiven en een blaadje salade toe. Eindig met het brood en dien meteen op.

Hamburger: De Angus beef / stilton saus met whisky is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept