Stoemp van aardpeer met grijze garnalen

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardperen en de aardappelen. Snijd de aardperen in kleine blokjes en de aardappelen in grove stukken. Zet een pot water op het vuur met de aardperen, aardappelen en het bouillonblokje en kook gaar gedurende 20 min. Giet af.
  • 2 Voeg de notenolie toe en plet de aardappelen en aardperen met een stamper tot je een homogene massa krijgt. Kruid met peper en zout naar smaak.
  • 3 Snipper de bieslook fijn en voeg toe aan de stoemp, samen met de helft van de grijze garnalen en de eidooier. Roer nogmaals goed en serveer warm met de rest van de garnalen.

Stoemp van aardpeer met grijze garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept