Dhal met pastinaak en kikkererwten

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaken en snijd ze in blokjes. Pel de tomaat en snijd haar in blokjes. Plet de knoflook. Schil de gember en rasp hem.
  • 2 Doe de specerijen in een kommetje in 10 cl water. Meng tot je een homogene pasta krijgt.
  • 3 Smelt de boter in een pot en stoof de look 3 min aan. Zij mag niet verkleuren. Voeg de specerijen toe en laat 1 min bakken terwijl je roert. Voeg de tomaat, de gember, 20 cl water, de kokosmelk en de pastinaken toe. Dek af en laat 20 min verder koken. Roer af en toe om. Voeg de uitgelekte kikkererwten toe en laat nog 10 min verder koken.
  • 4 Werk je gerecht af met wat gehakte koriander. Dien op met basmatirijst en naanbroodjes met look en koriander.

Dhal met pastinaak en kikkererwten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase Linzensoep (Dhal)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dhal Met Rijst (Surinaams-Hindoestaans)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dhal
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Suriname:Dhal Met Rijst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept