Andalusische aardappelsalade

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de aardappelen ongeschild koken volgens de methode van jouw keuze. Zorg dat ze een beetje vast blijven. Laat afkoelen.
  • 2 Giet de kikkererwten af en spoel ze zorgvuldig onder koud water.
  • 3 Meng de azijn, het zout, de peper, het pikante paprikapoeder en de olie met een klopper in een grote slakom. Voeg de olijven, de sjalot, de gehakte peterselie en de ontpitte en in grote blokjes gesneden tomaten toe. Doe tot slot de kikkererwten en de (gehalveerde) aardappelen erbij.
  • 4 Meng goed, dek af en laat ten minste 30 min. in de koelkast rusten.
  • 5 Past uitstekend bij grillades van vlees en gevogelte.

Andalusische aardappelsalade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige groene olijven op Andalusische wijze
5 min Snack
Bekijk recept
Kruidige Groene Olijven Op Andalusische Wijze
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Andalusische Saus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andalusische Zalm
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept