Pepparkakor / Koekjes met boter en kruiden

30
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de honing met de bruine suiker, 1 eetlepel koud water en de boter in een mengkom en mix. Stamp de kruidnagels in een vijzel tot poeder. Doe de bloem, natriumbicarbonaat en alle kruiden erbij. Stort het mengsel in een kom met deksel en zet 2 u in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 3 Haal het deeg uit de koelkast en kneed het nog even door met wat bloem als het te veel plakt. Rol het niet te dun uit en haal er, met behulp van steekvormpjes, kerstfiguren uit.
  • 4 Leg de koekjes, met voldoende ruimte ertussen, op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 12 min in de oven. Haal ze er dan uit en laat afkoelen op een rooster.
  • 5 Herhaal alles met de rest van het deeg.

Pepparkakor / Koekjes met boter en kruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pepparkakor Zweedse Peperkoekjes.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pepparkakor
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept