Boerenkoolpesto

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een antiaanbakpan.
  • 2 Verwijder de stengels en de middelste nerven van de boerenkoolbladeren. Snijd ze fijn en was ze grondig. Zorg ervoor dat je 50 g boerenkool overhoudt.
  • 3 Doe de boerenkool in de kom van de hakmolen en voeg er de pijnboompitten, het geperste knoflookteentje, de olie en de parmezaan aan toe. Mix het geheel tot een pesto met de gewenste textuur. Breng op smaak.
  • 4 Serveer de pesto met wat pasta, als saus bij gegrild vlees ...

Boerenkoolpesto is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpesto
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghettini met boerenkoolpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met boerenkoolpesto
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpesto
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghettini met boerenkoolpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met boerenkoolpesto
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept