Zoek
Havermoutpap met fruit en pistachenoten
1
Delhaize
Ontbijt
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g bosbessen
1 koffielepel pistachenoten
40 g havermoutvlokken
2 dl volle melk
1 koffielepel cassonade
Bereiding
1
Meng de havermoutvlokken met de melk en breng aan de kook.
2
Laat 5 min sudderen op een zacht vuurtje terwijl je af en toe roert.
3
Schil ondertussen de kiwi en de banaan en snijd in plakjes. Spoel de druiven en snijd in de helft.
4
Meng de plakjes banaan onder de havermoutpap en bestrooi met de suiker. Werk verder af met de pistachenoten, de plakjes kiwi en de stukjes druif.
Havermoutpap met fruit en pistachenoten is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min -
Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
15 min
Bekijk recept
Havermoutpap met roodfruit-compote
20 min-
Bekijk recept
Havermoutpap met banaan en walnoot
15 min
Bekijk recept
Quinoa-havermoutpap met framboos en aardbei
15 min
Bekijk recept