1 Breek het ei en meng samen met het paneermeel onder het gehakt. Verdeel het gehakt in 5 en werk elk deel afzonderlijk af: 1 portie natuur, 1 portie met geroosterde pijnboompitten en parmigiano, 1 portie met gehakte amandelen en fijngesnipperde munt en peterselie, 1 portie met geitenkaas en fijngehakte rozemarijn en 1 portie met fijngesneden gedroogde tomaten en oreganoblaadjes.
2 Verwarm de oven voor op 160°C.
3 Pel de uien. Snijd de aubergine in de helft. Snijd het hoedje van de courgettes, de tomaten, de uien en de paprika’s en houd ze even apart. Kruid alle groenten met peper en zout. Plaats ze omgekeerd op een ovenschaal en bak ze voor gedurende 15 min. Laat de groenten vervolgens uitlekken.
4 Verhoog de oventemperatuur naar 180°C. Trek voorzichtig de binnenkant uit de uien zodat je enkel de 2 buitenste lagen behoudt. Hol de tomaten en de paprika’s uit. Schraap met behulp van een klein lepeltje de zaadjes uit de auberigines en de courgettes, hol ze nog wat verder uit. Vul de tomaten, de uien, de courgettes, de paprika’s en tot slot de aubergines met het overeenstemmende gehakt.
5 Schik de groenten in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie. Werk af met de resterende kruiden en gaar de gevulde groenten in de oven gedurende 35 min. Serveer er rijst en een groene salade bij.