2 Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Snipper de salie fijn en snijd de raclettekaas in blokjes. Meng het gehakt, de zongedroogde tomaten, de kaas en de salie goed door mekaar en vorm er mooie hamburgers van.
3 Zet een pan op het vuur met wat boter en geef de burgers een korstje. Schik de burgers dan in een ovenschaal en laat ze verder garen in de oven gedurende 15 min.
4 Snijd de hamburgerbroodjes doormidden. Zet een grillpan op het vuur en leg de halve broodjes er even op met de binnenkant naar beneden en draai ze daarna nog even om.
5 Doe de rucola in een mengschaal, kruid met peper en zout en voeg de olijfolie toe, meng goed door mekaar.
6 Haal de hamburgers uit de oven en leg ze op de onderkant van een broodje. Schik daarop een beetje rucola. Spoel de tomaten, verwijder het kroontje en snijd in fijne schijfjes. Schik een schijfje tomaat op de sla en leg de bovenkant van het broodje erop.
Hamburger met raclettekaas is een recept van Delhaize