Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de gehakte look en ui in een stoofpan met de gesmolten boter. Doe er de hertenkalffilet bij, breng op smaak en laat bruinen.
  • 2 Snijd de kool intussen in plakken en verwijder de dikke witte zijden.
  • 3 Bestrooi het vlees met bloem, meng goed en doe er vervolgens de wijn, het kruidentuiltje, de veenbessen en de kool bij. Dek af en laat ongeveer
  • 130 uur sudderen op een heel zacht vuurtje. Roer af en toe om.
  • 4 Maak de champignons schoon, snijd de grootste in stukken en fruit ze in een pan met een beetje boter.
  • 5 Kook tegelijkertijd de pasta in gezouten water.
  • 6 Breng het vlees verder op smaak en serveer goed heet met de penne en de champignons.

Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenragout met rode wijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout Met Kastagnechampignons Uit De Oven
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept