Zoek
Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
4
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g hertenkalffilet
400 g bospaddestoelen
1 dikke ui van 200 g
1 teentje knoflook
200 g penne
0,5 l rode wijn
2 eetlepels veenbessencompote
1 kruidentuiltje
3 eetlepels boter
2 eetlepels bloem
zout
peper
0,25 groene kool
Bereiding
1
Fruit de gehakte look en ui in een stoofpan met de gesmolten boter. Doe er de hertenkalffilet bij, breng op smaak en laat bruinen.
2
Snijd de kool intussen in plakken en verwijder de dikke witte zijden.
3
Bestrooi het vlees met bloem, meng goed en doe er vervolgens de wijn, het kruidentuiltje, de veenbessen en de kool bij. Dek af en laat ongeveer
1
30 uur sudderen op een heel zacht vuurtje. Roer af en toe om.
4
Maak de champignons schoon, snijd de grootste in stukken en fruit ze in een pan met een beetje boter.
5
Kook tegelijkertijd de pasta in gezouten water.
6
Breng het vlees verder op smaak en serveer goed heet met de penne en de champignons.
Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met rode wijn
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout Met Kastagnechampignons Uit De Oven
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept