Zoek
Biefstuk met chimichurri
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g rundvlees (chateaubriand, entrecote, cote à l'os)
1 tomaat
150 g verse peterselie
2 eetlepels gedroogde oregano
4 teentjes look
2 theelepels grof zout
75 ml witte wijnazijn
250 ml olijfolie
75 ml koud water
Bereiding
1
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de pitten en snijd klein. Zet opzij in een kom.
2
Mix de overige ingrediënten tot een mooie saus. Giet over de tomaat en laat rusten in de koelkast.
3
Gebruik een deel van de saus als marinade. Bedruip tijdens het roosteren het vlees regelmatig met een borsteltje, gemaakt van takjes tijm.
4
Serveer met de rest van de saus, die uiteraard niet gebruikt is geweest als marinade.
Biefstuk met chimichurri is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kipkluif met chimichurri
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met chimichurri
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Chimichurri
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept