Boterham met witte pens en noten

4
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de walnootpitten, de zure room en 7 stukjes dragon in een mengkom. Peper en mix.
  • 2 Rooster het brood in de oven.
  • 3 Snijd de pens in de lengte doormidden en rooster beide helften.
  • 4 Wrijf de paddenstoelen schoon met een vochtige doek. Snij de grote exemplaren in de lengte doormidden en laat de kleinere heel. Bak ze even in een pan met de olijfolie. Zout en peper pas op het einde van de baktijd.
  • 5 Leg een snede geroosterd brood op elk bord. Besmeer met notenmengeling, leg er ¼ van de witte pens op en verdeel de gebakken paddenstoelen over de vier borden. Werk af met enkele grof gehakte en hele walnootpitten.

Boterham met witte pens en noten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept