Zoek
Tartaar van rauwe zalm op z'n Thais
4
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0,5 Spaanse peper
1 eetlepel sesamzaadjes
1 limoen (het sap)
1 bosje koriander
1 eetlepel sesamolie
1 sjalot
1 cm geraspte gember
400 g zalmhaasje zonder vel
1 eetlepel sojasaus
Bereiding
1
Snijd de zalm in brunoise (in blokjes).
2
Snipper een sjalot en hak de ontpitte Spaanse peper fijn.
3
Meng de zalm, sjalot en Spaanse peper met het limoensap, sesamolie, koriander, gember en sojasaus.
4
Laat 5 min marineren en voeg op het einde de sesamzaadjes toe.
5
Meng nogmaals goed en serveer fris.
Tartaar van rauwe zalm op z'n Thais is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Viskoekjes met rode curry
35 min
Snack
Bekijk recept
Thais rundvlees met oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> 	 Fontein
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept