Trifle met exotisch fruit en macaron

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine in koud water weken
  • 2 Mix het vruchtvlees van de mango met de suiker.
  • 3 Klop in een steelpannetje de eierdooier los met de melk en het maïszetmeel. Verwarm heel zachtjes en al roerend tot het geheel bindt. Voeg de mangocoulis toe en de uitgeknepen gelatine. Roer op zacht vuur tot de gelatine volledig is opgelost. Giet in een grote kom en laat afkoelen.
  • 4 Zet ondertussen een fijne zeef bovenop een kom en druk er het vruchtvlees van de passievruchten door om zoveel mogelijk sap op te vangen. Dompel de koekjes één voor één in het sap en schik ze achtereenvolgens in individuele coupes (of schalen)
  • 5 Klop de room stijf en meng zorgvuldig met de mangobereiding. Verdeel over de coupes, dek af en laat enkele uren in de koelkast opstijven
  • 6 Werk elke trifle, net voor het serveren, af met een physalisbes en een macaron. Serveer koel.

Trifle met exotisch fruit en macaron is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Soufflé met macarons
35 min
Bekijk recept
Mc Rudolphjes
2 uur-
Bekijk recept
Rogvleugel en macaron met knolselder
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept