Zalmpralines

12
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de komkommer en verwijder de zaadjes, snijd hem in fijne brunoise.
  • 2 Snijd de appel in 4 parten, verwijder het klokhuis en schil hem. Snijd 3 parten in brunoise en houd 1 partje apart voor de afwerking. Schil de koolrabi en snijd hem eveneens in brunoise.
  • 3 Voeg appel en groenten samen in een kom, kruid met peper en zout en meng er de geitenkaas onder.
  • 4 Snijd de sneetjes zalm in vierkantjes van 4 op 4 cm. Leg een stukje gerookte zalm op een vel vershoudfolie. Lepel er wat geitenkaas met groenten op. Hef de vier hoeken van de folie op, draai ze vast tot je een bolletje krijgt. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
  • 5 Snijd het overige partje appel in fijne schijfjes. Haal de zalmbolletjes uit de koelkast, maak een snee in de folie en haal het bolletje zalm eruit. Leg de zalmbonbons met de opening naar onder op een toastje pumpernickelbrood, lepel er wat zalmeitjes op en werk af met een dun partje appel.

Zalmpralines is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker