Varkenshaasje met champignons

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie en de boter in een grote sauteuse en bak er de varkenshaasjes aan alle kanten goudbruin in op hevig vuur. Voeg de gehakte ui toe, de salie, de fijngesneden champignons, peper, zout en laat 5 min. op zacht vuur stoven.
  • 2 Voeg de witte wijn toe, roer de bakresten los, zet een deksel op de pan en laat 10 min. op zacht vuur sudderen.
  • 3 Draai de varkenshaasjes om en laat alles nog 5 min. zonder deksel bakken. Doe er de room bij en het bindmiddel, laat nog 5 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Snij de varkenshaasjes in dikke plakken en serveer ze warm met de saus.

Varkenshaasje met champignons is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met gekonfijte ui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept