Zoek
Rund met mosterdsaus
4
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g rundvlees
1 sjalot
20 g boter
2 dl bruine fond
2 dl room
2 eetlepels graanmosterd
1 laurierblad
Bereiding
1
Schroei het vlees dicht in een hete pan met wat boter en laat daarna verder garen in de oven.
2
Giet het vet weg uit de pan en doe er een vers klontje boter bij. Snipper de sjalot fijn en stoof hem glazig, voeg ook het laurierblad toe.
3
Blus de pan met de bruine fond en kook de braadresten los. Voeg er de room en de mosterd aan toe. Laat nog even doorkoken en serveer.
Rund met mosterdsaus is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginerolletjes met rundvlees
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Griekse burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
85 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept