Mini smoothies van artisjokken op Indische wijze

6
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de geschaafde amandelen in een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof.
  • 2 Giet de artisjokbodems af, snij ze in stukken en doe ze in de beker van de mixer of blender.
  • 3 Voeg het gesnipperde lente-uitje toe, de soja “yoghurt”, de chutney, het kerriepoeder en het ijs. Mix tot een heel homogene smoothie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Dien op in kleine glaasjes en bestrooi met de geroosterde amandelen.

Mini smoothies van artisjokken op Indische wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept