Risotto met champignons, pancetta en truffelolie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bruin de stukjes pancetta in een pan.
  • 2 Poets de champignons, snij ze in blokjes en voeg ze bij de pancetta. Laat ze mooi bruinen. Maak 1l bouillon met twee bouillonblokjes.
  • 3 Doe een flinke klont boter in een pan. Versnipper het sjalotje en de look. Laat even bruinen en voeg er 250gr rijst bij.
  • 4 Doe de helft van de bouillon bij de rijst. Laat inkoken en doe er daarna beetje bij beetje alle bouillon bij. Wacht steeds tot alle bouillon is ingekookt. Meng met de champignons, de pancetta, de parmezaanse kaas, boter en dragon. Serveer met enkele druppels truffelolie, stukjes parmezaanse kaas en een sneetje rauwe hesp.

Risotto met champignons, pancetta en truffelolie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept