Chips van boerenkool en kruiden

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2 Spoel ondertussen de boerenkoolbladeren en zwier ze droog. Bedek een bakplaat met een vel bakpapier, spreid de boerenkool er over uit en bestrooi met de gekozen kruiden. Werk de boerenkool af met de olijfolie en eventueel azijn of sojasaus.
  • 3 Bak de boerenkool krokant in de oven voor 10 min en smul!

Chips van boerenkool en kruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept