IJsbergsla uit de oven

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Bereid de dressing. Pel het teentje knoflook en snipper fijn. Rasp de schil van de citroen en meng deze samen met de knoflook onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.
  • 3 Snijd de krop ijsbergsla in 2, besprenkel met 2 el olijfolie en kruid met peper en zout. Scheur het brood in kleine stukjes.
  • 4 Schik de sla en het brood in een schaal en bak in de oven voor 5 min.
  • 5 Zet ondertussen een pannetje op het vuur met 1 el olijfolie. Snijd de halloumi in kleine blokjes en bak ze goudbruin. Haal de halloumi uit de pan en laat nog even uitlekken op een keukenpapiertje.
  • 6 Haal de sla en het brood uit de oven en werk af met fijngesnipperde rode Spaanse peper en enkele takjes koriander. Lepel er wat yoghurtdressing over en serveer er de gebakken halloumiblokjes bij.

IJsbergsla uit de oven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept