Zoete aardappelstoemp met spinazie en kippenworst

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de zoete aardappelen. Zet een pot water op het vuur met de groentebouillonblokjes en kook de aardappelen erin gaar voor ± 20 min.
  • 2 Giet de aardappelen af, doe ze terug in de pot en maak een smeuïge puree. Dat doe je door gewoon 1 el boter toe te voegen. Kruid af met peper, een snufje nootmuskaat en zout.
  • 3 Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Roer de spinazie pas net voor het serveren onder de zoete aardappelpuree. Je hoeft de spinazieblaadjes dus niet op voorhand te bereiden, ze garen mee door de hitte van de puree.
  • 4 Zet een pannetje op het vuur met 1 el boter en bak de worsten gaar.
  • 5 Serveer de warme zoete stoemp bij de kippenworsten.

Zoete aardappelstoemp met spinazie en kippenworst is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kippenworst met puree van bloemkool en waterkers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelpuree met kippenworst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenworst met mieriksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenworst Met Preistoemp
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept