Kalkoenrollade gevuld met appelen, salie en pancetta

6
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de pancetta in een pan op een zacht vuurtje, zonder vetstof te gebruiken.
  • 2 Schil de appels en pel de uien. Snijd alles in blokjes. Hak de salie fijn. Voeg de appels, de salie en de uien toe aan de pan en laat nog 5 min. bakken op een zacht vuurtje.
  • 3 Voeg wat citroensap en de citroenschil toe.
  • 4 Laat de oven voorverwarmen op 6 / 180°C. Snijd het kalkoenvlees doormidden en leg het open. Kruid met peper en zout. Leg hierop de appelmengeling en rol op. Bind dicht met een touwtje.
  • 5 Leg het gebraad op een ovenplaat, bestrijk het met boter, en doe er zout en peper op. Meng het appelsap en de honing. Giet hiervan de helft over het gebraad en laat 40 min. garen in de oven, waarbij je het gebraad om de tien min. met een deel van het overblijvende appelsap overgiet.
  • 6 Snijd het gebraad in plakken alvorens het met de saus op te dienen.

Kalkoenrollade gevuld met appelen, salie en pancetta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenrollade met olijven
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade met cranberry's en appelcrumble
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade met spekboontjes
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade Met Pasta
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept