Wok met varkenshaasje en boerenkool

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de stengels en de middelste nerven van de boerenkoolbladeren. Snijd de bladeren in reepjes. Was ze grondig.
  • 2 Snipper de rode ui fijn en snijd de varkenshaas in fijne reepjes.
  • 3 Verhit de olie in een wok en doe er het vlees en de ui bij. Bak dit 5 minuten op een hoog vuurtje en voeg vervolgens de honing en het vijfkruidenpoeder toe. Meng goed. Doe er de boerenkool, de sauzen en de peper bij. Laat het geheel nog 5 minuten verder garen terwijl je regelmatig roert.
  • 4 Kruid af naar smaak en dien warm op met wat rijst.

Wok met varkenshaasje en boerenkool is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept